In memoriam Henri Broekhof (1969-2020)

In memoriam Henri Broekhof

Zaterdag 9 mei werden wij opgeschrikt door het bericht dat Henri was opgenomen op de hartbewaking. Nog veel harder zijn wij geschrokken toen maandagochtend 11 mei ons het bericht bereikte dat Henri was gestorven.

Henri, de man die Golfbaan Breuninkhof ademde. Heel zijn leven heeft hij zijn enthousiasme voor Greenkeeping kenbaar gemaakt aan iedereen die het maar wilde horen. Hij was graag bezig om nieuwe dingen uit te proberen om de golfbaan nog beter te maken. Henri stond voor iedereen klaar en geen klusje was hem teveel. Tot zijn laatste dag heeft hij alles gegeven om zijn passie, zijn hobby, zijn werk uit te oefenen.

Zelf was Henri ook een man die graag de golfclubs uit de tas haalde. Zijn laatste golfreisje is eind 2019 geweest toen hij een paar weken in Amerika heeft doorgebracht. 

Henri was vanaf de start van Golfbaan De Breuninkhof betrokken. Hij heeft slechts 2 jaar als Hoofdgreenkeeper voor HGM gewerkt, maar de indruk die hij heeft achtergelaten zal niet worden vergeten.

Comments are closed.