Golfpark Rotterdam mikt op opening in 2021

Golfpark Rotterdam, een baan die momenteel nog in aanleg is, mikt erop om in 2021 de eerste twaalf holes te openen.

Dat meldt de golfbaan in een update op de website. ‘Golfpark Rotterdam krijgt langzaam vorm’, schrijft het team achter de nieuwe baan. ‘Te langzaam vinden we, maar het is helaas niet anders. Na wat tegenslag gaat de aanleg in 2020 gewoon door. Want linksom of rechtsom, in 2021 gaan de eerste twaalf holes open voor publiek.’

Golfbaan binnen de stadsgrenzen
In eerste instantie was het plan om in 2020 al twaalf holes te openen, maar dat blijkt nu toch te vroeg. Als de aanleg voltooid is, zal Golfpark Rotterdam bestaan uit 27 holes. De baan ligt op 68 hectare grond binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) is verantwoordelijk voor de aanleg en zal na de realisatie ook het onderhoud op zich nemen. Het ontwerp is gemaakt door Bruno Steensels (Mastergolf).